ALLES OVER LUXEWERK

LIEFDE VOOR HET VAK

Belichting is een vak apart en met licht maken we de sfeer. “Goede belichting is bepalend voor het uiteindelijk slagen van een productie of foto”. Met ruim 35 jaar ervaring in belichting, ontwerp en lichttechniek voor commercials, fotoshoots, film, broadcast en events, is Rik Schouten, de eigenaar van Luxewerk. Bekijk hier onze projecten.

Creativiteit binnen elk budget

In 2009 startte Rik Schouten Luxewerk met een ambitie: belichting beter en creatiever maken, zelfs voor opdrachtgevers met een bescheiden budget. “Waarom ploeteren met lampen, terwijl daar vakmensen voor zijn?”. Onze gedrevenheid en ambitie hebben Luxewerk tot een gerenommeerd lichtbedrijf in de broadcast, reclame en fotografiewereld gemaakt.

KWALITEIT IN LICHTONTWERP

Bij Luxewerk streven we naar meer dan alleen technische perfectie. “Een goed lichtontwerp en ervaren belichter is goud waard”. We halen alles uit de kast voor een prachtig plaatje, maar we koesteren ook creativiteit, functionaliteit en de kunst van het weglaten.

Toegewijd aan kwaliteit en details

Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste in belichting en service. Luxewerk richt zich op producenten, DOP’s, cameramensen, fotografen, regisseurs en setdesigners. We waarborgen kwaliteit door niet alleen techniek en crew te verzorgen, maar ook aandacht te besteden aan budget en details die het verschil maken.

LUXEWERK: BEZIELING IN BELICHTING

Luxewerk kenmerkt zich door bezieling. We werken uitsluitend met het beste materiaal en combineren vakinhoudelijke kennis met bevlogenheid en enthousiasme. Voor ons ligt het plezier bij een goed lopend project en een tevreden opdrachtgever.

Uw ‘Lichtpunt’ in belichting

Maak Luxewerk je eerste keuze in de zoektocht naar het perfecte lichtbedrijf voor foto, tv- en filmproducties. Van ontwerpfase tot ‘actie’: Luxewerk staat garant voor een vlekkeloze productie, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

ONTDEK DE PERFECTE LICHTOPLOSSINGEN

Wanneer je Luxewerk inschakelt, krijgt je niet alleen de expertise van belichter.nl en lichtontwerper.nl, maar ook een toegewijd team dat jouw creatieve visie begrijpt en omzet in verbluffende resultaten. Luxewerk – uw ‘lichtpunt’ in de online zoektocht naar lichtontwerpers en belichters!

VOLG ONS OP INSTAGRAM