ALLES OVER LUXEWERK

WIE ZIJN WIJ?

Bij Luxewerk zijn wij specialist in belichting en lichttechniek voor tv, film, reclame, fotoshoots, internet tv en evenementen.

Rik Schouten is met ruim 35 jaar ervaring als Gaffer en Lichtontwerper, eigenaar van luxewerk.nl.
Licht is sfeerbepalend voor televisie en film en het uiteindelijk slagen van een productie.

Door mijn jarenlange ervaring in het lichtvak en opleiding fotografie en camera weet ik wat er technisch kan en wat niet.
Ik haal graag alles uit de kast voor een mooi plaatje, maar hou ook van creativiteit, functionaliteit en de kunst van het weglaten.

‘Een goede belichter zet ook de lampen uit’

WAT DOEN WIJ?

Film en TV belichting is een vak apart en met licht maken we de sfeer. Luxewerk werkt samen met producenten, mediabedrijven, game ontwikkelaars,  omroepen, regisseurs, cameramensen, D.O.P.’s, fotografen en decorontwerpers.

Van ontwerpfase tot ‘actie’: Luxewerk staat garant voor een vlekkeloze productie, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Bij Luxewerk werken we aan kwaliteit door niet alleen zorg te dragen voor techniek en crew, maar ook oog te houden voor budget en details die net het verschil maken.

luxewerk personeel

WAT IS ONS DOEL?

Luxewerk kenmerkt zich door bezieling. Wij werken alleen met het beste materiaal en combineren vakinhoudelijke kennis met bevlogenheid en enthousiasme.

Het doel is daarom niet om de grootste te zijn, maar wel de beste in belichting en service. Voor ons ligt het plezier bij een goed lopend project en een tevreden opdrachtgever.

NEEM CONTACT OP!

+31 (0) 6 4149 7022

office@luxewerk.nl